Nejnovější recenze ze sekce Rukávníky ke kočárkům
- Měkký a hřejivý
- Nevejde se mi na madlo kočárku. Máme TFK a i takto široký rukávník je ještě stále úzký. Dal jsem ale nehledala, máme specifický outdoor kočárek, tak to mám zaple o patentek min a dá se to. Není to ale vada rukavniku.
je menší
- Velký
- Teplý
- Přírodní vnitřní materiál
- Celkem hodně velký.
- Krásná barva a materiál
- Nevím zda tam nebude foukat.
Krásny ❤️
Funkcni. Spokojenost.
- teplý kožíšek
- krásně hřeje
Celkově spokojenost. Jsem ráda i za hnědou barvu kožíšku- vnitřek nebude "zamazaný" jako u světlých barev.
- Maximální spokojenost, ocení každý kdo nemá rád zmrzlé ruce nebo neustálé sundavání a nandavání rukavic ;)
Úžasná věc tento rukávník. Za mě naprostá spokojenost, neměnila bych.
moc pěkné
Super kvalitní rukavice na kočárek a jako bonusovka moc hezky vypadají.
- cena, teply
- skvělý a prostorný rukávník, rychle se upíná. celkem se nešpiní-stačí otřít. Nepromoká, krásně drží teplotu. rozhodně doporučuji, splnil nejen očekávání, ale i účel
- Velmi hezky provedené
- Měkký materiál
- Teplé a nepromokavé
- Do zimního období ideální volba
It looks like picture and does a good job
- Vypadá pěkně, dobře drží a hřeje
- teplý a uvnitř příjemný na dotek
- snadno upínatelný
- hodí se i na rukojeť s brzdou (máme kočárek Teutonia)
- po (zatím prvním) vyprání žádná negativní změna
Myslím, že poslouží dobře.
- Odpovídá popisu v obchodě, praktické.
- Material
- Perfektni cena
- Barva
- Kvalita provedeni
Říkala jsem si jestli rukavnik neni zbytečnost ale ted jsem fakt ráda ze jsem ho vzala. Velvet plyš je dokonalej, vrchni material neprofoukne, krásně hřeje ale nepoti se v něm ruce :) super je že je ve stejnem designu jako mame fusak Alpino. Na kočárek se dává velmi snadno a diky kvalitnim patentum i rychle. Určitě doporučuji
Praktické a teplé
Praktické a teplé
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »