Nejnovější recenze ze sekce Rukávníky ke kočárkům
Výborná kvalita a hlavně skvěle zahřeje v zimních měsících. Kupovala jsem ho poprvé a je moc pěkný. Nepotřebuji ani rukavice jak je mi v něm teplo. Doporučuji koupit.
- Teploučký
- kvalita
- lze připnout i na klasický kočárek
- žádné
Emitex Rukávník golf doporučuji pořídit. Výhodou je, že ho můžete připnout i na klasický kočárek (každému totiž vyhovuje jina vzdálenost úchopu při držení kočárku). Rukávník je kvalitně zpracován. Doporučuji po vyprani naimpregnovat. S rukávníkem jsem maximálně spokojena.
- V jednoduchosti krása
- Krásný
- Teply
- Teple, krasne zpracovane.
- Nizka cena.
Uzasne teple rukavice, krasne zpracovani. Vyobrazeni odpovida fotografii. Z nakupu jsem nadsena.
- skvěle zahřejí :)
- příjemný materiál
Hezký materiál. Uvnitř neuvěřitelně hebky. Lze instalovat i na kočárek s ruční brzdou. Moc hezká barva, na zimu je taková ledová modrá.
- teplý
- dobře drží na kočárku a dávají se do něj dobře ruce
- Nepromokavý, zahřeje
- Teply
- Krasne provedeni
- Vyber z mnoha barev.
Rukávník - příjemný, funkční, snadno se nasazuje. Barevně nám ladí ke kočárku. SUPER!
- Lehce se dava na kocarek
- Krasne zahreje
- Krásný
- Teplý
- Pěkné a teplé.
- Krásné barvička
- Jsou kratší na délku.
HEZKÁ BARVA, ORNAMENTY. JEN TROCHU KRATŠÍ, KDO MÁ VĚTŠÍ RUCE. NAVADÍ UPRAVÍM SI JE.
- Elegantní a teplé
Proto,aby jsme měli ruce pěkně v teple.
- hřejivé
- rychlé připnutí
- pro větší mrazíky lepší nějaký s kožíškem
- Rukavice jsou z kvalitního materiálu. Velice dobře hřejí a jsou praktické. Na koncích mají magnetky kterými se snadno přidrží kočárku